Παναθηναϊκός και Stoiximan έληξαν τη συνεργασία τους, με τη διοίκηση των “πρασίνων” να ευχαριστεί την εταιρία για τη συνεργασία των τελευταίων δύο ετών.

Διά του Διεθύνοντος Συμβούλου της, κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τη διαδικτυακή εταιρία Stoiximan, καθώς η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έλαβε οριστικά τέλος, μετά από δύο χρόνια.

Μάλιστα, η “πράσινη” ΚΑΕ φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον επόμενο βασικό της χορηγό, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η επιστολή:
 
«ΠΡΟΣ: STOIXIMAN.GR
Αγαπητέ κύριε Σπανουδάκη,
 
Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία STOIXIMAN.GR, το Μεγάλο Χορηγό της ομάδος μας τα δύο τελευταία έτη, για την αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε και την αμέριστη στήριξη της από όλους τους εμπλεκόμενους. Τα δυο αυτά χρόνια επισφραγίστηκαν από δράσεις επιτομή για τα Ελληνικά αθλητικά δεδομένα, πλαισιωμένες πάντα από τους κοινούς μας στόχους και φιλοσοφία.
 
Αποτέλεσε τιμή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που επιλέξατε την ομάδα μας για την πρώτη μεγάλη σας συνεργασία, η οποία αποτέλεσε και τον προπομπό του σημαντικού χορηγικού προγράμματος που αναπτύξατε τα επόμενα χρόνια.
 
Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που αναπτύξαμε, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, αποτυπώθηκαν μόνο θετικά τόσο στη συνείδηση των φιλάθλων μας όσο και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με τον αθλητισμό.
 
Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στην STOIXIMAN.GR να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να διευρύνει τους ορίζοντες της, ως ένας σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του Ελληνικού Αθλητισμού και προσβλέπουμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.
 
Με εκτίμηση,
 
Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος».