Σίριαλ στο οποίο αναμένονται πολλά επεισόδια εξελίσσεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Παππά. Από τους πράσινους τονίστηκε ότι ο παίκτης είχε «όχι» στις δυο προτάσεις που του έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πριν από μια  εβδομάδα το τριφύλλι του έκανε πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (1+1+1+1 με οψιόν της ομάδας), στο οποίο υπήρχε κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών του κάθε χρόνο με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν συνολικά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η πλευρά του αθλητή, όμως, απάντησε αρνητικά, καθώς ζήτησε κλειστό συμβόλαιο έτσι ώστε να νιώθει ο παίκτης πιο εξασφαλισμένος.

Δεύτερη πρόταση, δεύτερο «όχι»

Ο Παναθηναϊκός δεν το έβαλε κάτω. Κατέθεσε νέα πρόταση στον παίκτη για «κλειστό» 2ετές συμβόλαιο  που έφτανε συνολικά τα 1,3 εκατ. ευρώ (600.000 για τον πρώτο χρόνο και 700.000 για τον δεύτερο χρόνο). Η πλευρά του Παππά απάντησε όμως, πάλι «όχι».

Δυσαρέσκεια και στροφή σε άλλες λύσεις

Οι πράσινοι ανέφεραν πως το διπλό «όχι» προκάλεσε την δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε στηρίξει προσωπικά τον Νίκο Παππά σε πολλές περιπτώσεις… κρίσεων που προέκυψαν από τον ίδιο στην πορεία του στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη από το τριφύλλι έλεγαν ότι πλέον η ομάδα στρέφεται σε άλλες λύσεις για  το «2».

Τα ίδια έλεγαν και με Καλάθη, αλλά όλα άλλαξαν

Βέβαια και στην περίπτωση του Καλάθη, το τριφύλλι έλεγε ότι  πάει σε Plan B, επειδή ο Ελληνοαμερικανός δεν είχε απαντήσει μέσα στα χρονικά περιθώρια που του είχε θέσει ο Παναθηναϊκός. Τελικά, όμως, οι πράσινοι επέμειναν και τα βρήκαν  με τον Καλάθη. Αυτό δείχνει ότι ίσως και στην υπόθεση Παππά να μην ισχύσουν αυτά που λέει τώρα η ομάδα και να ξαναγίνει προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης να μείνει στους πράσινους.