Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει εκκινήσει ήδη εδώ και μερικές ημέρες, με τον προπονητή της ομάδας, τον Δημήτρη Πρίφτη, να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις σε αυτό το σημείο της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το ρόστερ έχει σαφώς αδυναμίες που αναμένεται να καλυφθούν, ενώ φρόντισε να τονίσει και τα όρια που προσπαθεί να θέσει με τους παίκτες του αναφορικά με το mentality και το playstyle του συλλόγου φέτος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ, περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να μπουν όλοι στο γήπεδο.
Προσπαθούμε καθημερινά να χτίσουμε τη χημεία, τους συσχετισμούς, τις συνεργασίες, σιγά-σιγά και προοδευτικά να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποιους κανόνες, τον τρόπο που θα ζούμε μέσα στο γήπεδο και εκτός, να βάλουμε τις καθημερινότητές μας σε μία τάξη και να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα.

Αύριο θα κάνουμε το πρώτο φιλικό, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε σα μία πολύ καλή προπόνηση.
Είναι λίγο πρόωρο γιατί είμαστε ούτε μία βδομάδα όλοι μαζί, αλλά έχουν έρθει τα παιδιά σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και λίγο στο μυαλό».