Τα κρούσματα κορονοϊού συνεχίζουν να πλήττουν την ομάδα της Maccabi Playtika Tel Aviv και έτσι ο Παναθηναϊκός κάλεσε την Ratiopharm Ulm, προκειμένου να πάρει την θέση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Προπονητής της γερμανικής ομάδας είναι ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος, Jaka Lakovic και η διοίκηση του συλλόγου, όσο και ο Σλοβένος τεχνικός αποδέχθηκαν με ευχαρίστηση την πρόταση του «τριφυλλιού».

Το τουρνουά έχει οριστεί για το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου και οι άλλες δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η Anadolu Efes και η Partizan του Zelimir Obradovic.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αλλαγή:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αδυναμία συμμετοχής της Maccabi Playtika Tel Aviv στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο κορυφαίος σύλλογος του Ισραήλ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να λάβει μέρος στο 3ο τουρνουά που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δυστυχώς, η διοίκηση της Maccabi Playtika Tel Aviv μετά λύπης μας ενημέρωσε πως, εξαιτίας του πλήθους κρουσμάτων COVID 19 που έπληξε το αγωνιστικό της τμήμα, δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στην τεράστιας συναισθηματικής αξίας για όλους διοργάνωση, καθώς το ιατρικό  επιτελείο δεν έδωσε άδεια για τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες. Η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων και των συνεργατών μας προέχουν. Ευχόμαστε ολόψυχα στους φίλους μας από το Τελ Αβίβ να ξεπεράσουν γρήγορα όλα τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα λάβει μέρος η Ratiopharm Ulm. Τόσο η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, όσο και ο προπονητής της Γιάκα Λάκοβιτς, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο κάλεσμα μας και τους ευχαριστούμε θερμά.