Ο Παναθηναϊκός νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ τον ΠΑΟΚ, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο του σημερινού αγώνα δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά από δύο μήνες στην ενεργό δράση. Ο αρχηγός του συνόλου του Πρίφτη τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την επάνοδό του κι ότι πρέπει να δουλέψει περαιτέρω. Τέλος επεσήμανε ότι στόχος των “πρασίνων” είναι το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την αξία που έχει για όλον τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ: 

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, πρέπει να δουλέψω κι άλλο και να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Νιώθω καλά με το αναπνευστικό μου και ό, τι με ταλαιπώρησε. Είναι άλλο πράγμα η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Είναι σύμμαχος ο χρόνος για μένα τώρα και ευελπιστώ να είμαι γρήγορα στο 100%».

 
Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και με το ίδιο μυαλό να κάνουμε μια προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σεζόν καλά. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους μας και για τον σύλλογο.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά, στο τέλος έβαλε ο ΠΑΟΚ μερικά σουτ, όμως είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο τέλος. Να μην ξεχνάμε ότι πολλά παιδιά από την ομάδα μας έχουν τραβήξει πολύ βάρος με σερί παιχνίδια καθώς είχαμε πολλά προβλήματα».