Επιστρέφει το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό να τιμάει με ένα διήμερο τουρνουά για ακόμα μια φορά τη μνήμη του εμβληματικού προέδρου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Στη φετινή διοργάνωση, αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Zeliko Obradovic, σπουδαία δόξα του «πράσινου» συλλόγου, με τη νέα του ομάδα την Partizan, όπως άλλωστε είχε πράξει ξανά με την Fenerbahce στην πρώτη εκδοχή του θεσμού.

Γενικότερα, αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω γιορτή αναμένεται να λάβει χώρα στις 18-19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, και εκτός της αρμάδας της Σερβίας θα συμμετέχουν επίσης και οι Maccabi Tel Aviv και Efes Anadolu, στα ίσως τελευταία τους φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη της EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ το 3ο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΟΑΚΑ.

Μετά από την περσινή χρονιά, όταν και η πραγματοποίησή του δεν κατέστη εφικτή λόγω των συνθηκών, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει.

Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Σύλλογο και εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης, κάνοντάς το γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση έξι Πρωταθλημάτων Ευρώπης, δεκατριών Πρωταθλημάτων Ελλάδας, εννέα Κυπέλλων Ελλάδας και ενός διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και Partizan Nis Belgrade, ανταποκρινόμενες θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 30/8 με γενική είσοδο 10 ευρώ και για τις δύο ημέρες (η διάθεσή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr), ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αυτές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Anadolu Efes – Maccabi Playtika Tel Aviv
20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα».