Πολλά και ξαφνικά προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό, τα οποία μάλιστα αφορούν 3 απ’ τους καλύτερους παίκτες του.

 

Καλά καλά δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Βόβορας και η ατυχία που «χτυπάει» όλη τη χρονιά τους «πράσινους» συνεχίστηκε και τώρα.

Ο 45χρονος τεχνικός είδε τα προβλήματα «να έρχονται κατά πάνω του», αφού τόσο ο Παπαγιάννης, όσο και οι Nedovic, Macon αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία είναι ικανά να τους αφήσουν εκτός απ’ τον Κυριακάτικο (17/04, 17:00) αγώνα στο Λαύριο

 

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και απουσιάζει απ’ τις προπονήσεις. Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο το γνώριζαν εξ αρχής στο «πράσινο στρατόπεδο», ωστόσο αυτά του Nedovic και του Macon ήρθαν ξαφνικά κι απότoμα. Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση, ο Σέρβος «σταρ» του «Εξάστερου» ένιωσε ένα τράβηγμα στη δεξιά γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί αν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο θέμα, ενώ όσον αφορά τον Αμερικανό γκαρντ ένιωσε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και αναμένεται να υποβληθεί και αυτός σε εξετάσεις άμεσα.

 

Οι «πράσινοι» πλέον κάθονται σ’ «αναμμένα κάρβουνα» και περιμένουν με αγωνία να δουν αν Nedovic και Macon (ο Παπαγιάννης θα λείψει σίγουρα) θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με το Λαύριο ή αν τελικά θα μείνουν εκτός και για πόσο.