Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας

Χαίρομαι που σας συναντώ ξανά μέσα από τη φιλόξενη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Όπως είναι λογικό, έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και να παίξουμε ενώπιον των φιλάθλων μας. Από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στα μέσα Αυγούστου δουλέψαμε σκληρά περιμένοντας ξεκινήσει η σεζόν και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πέρσι και απαιτείται χρόνος ώστε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν. Να τα μάθουμε και να μας μάθουν. Ωστόσο θεωρώ πως το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πως αγώνα με τον αγώνα θα βελτιωνόμαστε.

Από την πλευρά μου δουλεύω σκληρά καθημερινά προκειμένου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μια πολύ δυνατή και ενισχυμένη ομάδα. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία, όπως είναι ο Κιθ (σ.σ. Λάνγκφορντ) και αρκετούς ακόμη. Απαιτείται να παίξουμε σοβαρά και με συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος για να τα καταφέρουμε για να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος