Μετά από μια σεζόν στην αγαπημένη της Ισπανία και την Estudiantes, η Κατερίνα Σωτηρίου είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην πατρίδα, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή της!

Ουσιαστικά, το «τριφύλλι» είχε μείνει… γυμνό στις θέσεις των forwards μετά και την αποχώρηση της Janae Smith πριν από μερικές ημέρες, με την έμπειρη SF/ PF να αναμένεται να χαρίσει πλούσια στοιχεία στο συγκρότημα της coach Καπογιάννη και να συμβάλλει όπως μπορεί στους στόχους για την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών.

Φέτος, στο EuroCup Γυναικών μέτρησε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά βραδιά, με την ομάδα της όμως να μην καταφέρνει να προσπεράσει την Flammes Carolo και να προκριθεί στη φάση των 16 του θεσμού -προερχόμενη από μια γεμάτη χρονιά στο «τριφύλλι», που έχει στρέψει εδώ και καιρό τη σκέψη του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως αν εν τέλει υλοποιηθεί η μεταγραφή, η Σωτηρίου θα βρεθεί στην 8η ελληνική ομάδα στην καριέρα της, αλλά και την πρώτη από το 2020 όταν άφησε τον Ολυμπιακό μετά από 4 σερί χρόνια κοινής σύμπλευσης.