Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και επίσημα ένα σημαντικό deal – επένδυση για το μέλλον και ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση των τριών μεγάλων ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ. Το ωραίο είναι ότι τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού είναι αδέλφια! Το τριφύλλι που έκλεισε χθες την συμφωνία και την ανακοίνωσε σήμερα, απέκτησε τους Αναστάση, Χρήστο και Βασίλη Κωστόπουλο από τον Δούκα και πρόσθεσε τους 3 νεαρούς παίκτες στην πράσινη Ακαδημία.

Τα τρία αδέλφια θεωρούνται πολύ μεγάλα ταλέντα και δείχνουν να έχουν τα εχέγγυα να κάνουν σημαντικά πράγματα στο μπάσκετ (με την κατάλληλη δουλειά βέβαια). Οι αδελφοί Κώστόπουλοι είναι μέλη της Εθνικής Παίδων, ενώ ο Αναστάστης Κωστόπουλος είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός Εθνικής Παίδων!

Σε μια κίνηση με πολύ μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που απέκτησε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας των Παίδων, Αναστάση Κωστόπουλο.

Ο Κωστόπουλος, που γεννήθηκε στις 16/11/2002, έχει ύψος 1,98μ. και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Δούκα, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ.

Τα άλλα δύο αδέρφια του Αναστάση, ο Χρήστος και ο Βασίλης, που αγωνίζονται επίσης στην Εθνική Παίδων, θα είναι από τη νέα σεζόν μέλη της PAO BC Academy”.