Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (14/4) την πρόσληψη του νεαρού τεχνικού, που επιστρέφει στο “τριφύλλι” ένα χρόνο μετά την απομάκρυνσή του. Στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Βόβορας θα έχει στο πλευρό του ως συνεργάτες τον Χρήστο Σερέλη, τον Ισίδωρο Κουτσό και τον Θανάση Γιαπλέ.

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός».