Αισιόδοξος, τόσο για την επιτυχία της νέας Ευρωλίγκα όσο και για την πορεία του Ολυμπιακού σε αυτή, φάνηκε ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στη δυναμική των φίλων των «ερυθρολεύκων», ως βοηθού στη δοκιμασία αυτήν, ενώ μίλησε και για το ταξίδι του ιδίου στο Λας Βέγκας, μαζί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον Sport24 Radio, 103.3:

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Είναι μια νέα εποχή και το άθλημα. Το πρόγραμμα βγήκε χθες, πολύ δύσκολη διοργάνωση, αλλά πιο δίκαιο, πιο ανταγωνιστικό, που θα προσφέρει περισσότερο θέαμα στον κόσμο».

Για το αν είναι καθοριστική η έδρα: «Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξουν την ομάδα από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο. Ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν πέντε εβδομάδες με δύο ματς και η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Για το σάλαρι καπ του ΝΒΑ και τον κορμό που έχει διατηρήσει ο Ολυμπιακός: «Έχουμε κρατήσει τον κορμό και από εκεί νομίζω πρέπει να ξεκινάει κάθε ομάδα. Το σάλαρι καπ έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες, γι’ αυτό το σκάουτινγκ και η τεχνογνωσία παίζει σημαντικό ρόλο και ο Ολυμπιακός έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες σε αυτό τον τομέα».

Για το ταξίδι στο Λας Βέγκας για το Summer League: «Αύριο θα είμαστε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο Λας Βέγκας. Είναι ένα ραντεβού που γίνεται κάθε χρόνο. Όλοι οι παίκτες και οι ατζέντηδες θα είναι εκεί».