Τι κοινό έχει ο Βασίλης Σπανούλης με τον James Harden; Ξέρουμε, ότι τα πρώτα πράγματα που θα σας έρθουν στο μυαλό θα είναι πως αμφότεροι οι παίκτες είναι ηγέτες και «πρώτα βιολιά» και γεννημένοι νικητές και σκόρερς. Α, έχουν ως κοινό σημείο και το Houston από το οποίο έχει περάσει ο «V-Span». Αν απαντήσατε αυτά, μάλλον πέσατε έξω. Ο παίκτης του Ολυμπιακού και ο σταρ του ΝΒΑ και των Houston Rockets έχουν πλέον και κάτι άλλο κοινό. Το μούσι.

Ο Βασίλης Σπανούλης γενικά δεν είχε και καλές σχέσεις με το ξύρισμα, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι οπαδός του… αξύριστου look.

Τώρα όμως, που ο «Kill Bill» είναι στη καραντίνα του έδωσε και κατάλαβε. Ως προς το μούσι. Λογικό βέβαια, καθώς οι περισσότεροι άνδρες που ήταν στην καραντίνα… είχαν ελάχιστες σχέσεις με τις ξυριστικές μηχανές και τα ξυραφάκια.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει αφήσει ένα επιβλητικό μούσι. Πόσο επιβλητικό; Αν σας πούμε ότι θα το ζήλευε o James Harden δεν θα ήταν υπερβολή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα μείνει και στη νέα σεζόν στις επάλξεις και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»,άφησε ένα  εντυπωσιακό μούσι, που όντως θα το ζήλευε και ο παίκτης του Houston.

Ο Σπανούλης δεν είναι ο μόνος παίκτης που αποφάσισε να αλλάξει look εν μέσω της καραντίνας.

Πρώτος και καλύτερος ήταν βέβαια, ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος τέως «ερυθρόλευκος» και νυν παίκτης του Παναθηναϊκού μέσα από τα social media, έχει αφήσει ένα εντυπωσιακό όχι μούσι, αλά μουστάκι.

 

TΟ ΜΟΥΣΙ…ΑΛΑ ΧΑΡΝΤΕΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ