Η εύκολη νίκη επί του Κολοσσού ήταν φυσικά το τελευταίο που είχε σημασία το βράδυ της Δευτέρας (30/11) στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Πολύ περισσότερο δε για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, οι οποίοι εμπνεύστηκαν τη «Monday Night Against Covid-19», μία πρωτοβουλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό για την πρωτοβουλία τους, καθώς και για την πορεία του Ολυμπιακού έως τώρα στην EuroLeague, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για είσοδο στα Playoffs.

Διαβάστε τι είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Για τη «Monday Night Against Covid-19»:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, Φιλικοί αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ που είναι αρωγός στην προσπάθειά μας. Είναι μία ευκαιρία για να δει όλη η Ελλάδα την ομάδα σε ένα ελεύθερο κανάλι. Κάποιοι δεν την έχουν. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε στην κοινωνία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι άλλο να παίζεις και να βλέπει ο κόσμος από την τηλεόραση. Έχει άλλη σοβαρότητα, χρειάζεται άλλη οργάνωση».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήμασταν θύματα του κορονοϊού, τώρα όλοι οι παίκτες είναι καλά. Ό,τι και αν κάνεις, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα. Αθλητισμός και κοινωνία είναι ένα».

Για την πορεία του Ολυμπιακού:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Καλά έχουμε πάει, εκτός από την ήττα στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική. Ο στόχος για την 8άδα είναι ρεαλιστικός. Δεν υπάρχουν θεατές στα γήπεδο, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πάμε καλά, είμαστε αισιόδοξοι».