Το πρόγραμμα για το επερχόμενο «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η γενική αρχή του οικοδεσπότη Ολυμπιακού, με τους Λαύριο, Περιστέρι και Monaco να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, η αγωνιστική δράση εκκινεί στις 18:00 το Σάββατο (4/9) με το παιχνίδι μεταξύ Monaco και Περιστερίου, ενώ 2.5 ώρες αργότερα, στις 20:30, οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους με το Λαύριο.
Την Κυριακή (5/9) θα λάβουν χώρα ο μικρός και μεγάλος τελικός του τουρνουά, στις 18:00 και 20:30, αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε και σειρά δράσεων με παροχή υγειονομικού και τεχνολογικού εξοπλισμού σε πληθώρα νοσοκομείων της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» αποτελεί τη συνέχεια της σειράς αγώνων «bwin Monday Night Game Against Covid-19». Και παρότι η ονομασία είναι διαφορετική, ο σκοπός παραμένει ίδιος και δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του Εθνικού μας συστήματος υγείας!

Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγάλος χορηγός μας, bwin, σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν σχεδιάσει μια σειρά δράσεων.

Πιο συγκεκριμένα θα προσφέρουν υγειονομικό και τεχνολογικό υλικό:

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «Καραμανδάνειο».

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» 4η ΠΝ.ΚΛΙΝΙΚΗ

Στο περιθώριο του τουρνουά θα βραβευτεί και η Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, που πριν λίγες μέρες στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Δώσε και εσύ το «παρών» και στήριξε την προσπάθειά μας…»