Η είδηση ότι μια ομάδα έκανε προπόνηση, μπορεί να περνάει συνήθως στα ψιλά. Εκτός κι αν έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός έκανε σήμερα (18/5)  την πρώτη του προπόνηση και η είδηση αυτή έχει δυο σημαντικά σημεία. Από την μια αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση της ομάδας μετά την καραντίνα στην οποία είχε μπει η ομάδα λόγω του κορονοϊού και από την άλλη με την ομάδα γυμνάστηκε για πρώτη φορά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος θεωρείται πλέον παίκτης της ομάδας.

Η προπόνηση, βέβαια, δεν ήταν… προπόνηση 100%. Τρέξιμο ήταν και μάλιστα όχι στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι πήγαν για τρέξιμο σήμερα για να κάνουν ένα πρώτο… ξεσκούριασμα, αλλά όχι στο σπίτι τους. Η ομάδα πήγε για τρέξιμο στην Βουλιαγμένη. Αύριο (19/5), όμως, η προπόνηση θα γίνει στο σπίτι της ομάδας, στο ΣΕΦ. 

Παρών ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το παρών στο… τρέξιμο. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού γύρισε χθες (17/5) από την Σύρο όπου βρισκόταν (δεν μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα, λόγω των μέτρων που υπήρχαν για την καραντίνα στην χώρα και δεν επέτρεπαν μετακινήσεις από νομό σε νομό) και ξεκίνησε τις προπονήσεις.

Σήμερα ο Κόνιαρης

Από την πρώτη… προπόνηση απουσίασε ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος ήταν στην Κρήτη (δεν μπορούσε κι αυτός να γυρίσει νωρίτερα στον Πειραιά, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό). Ο ερυθρόλευκος γκαρντ όμως, είναι ήδη καθ’ οδόν ΄και αύριο θα προπονηθεί με την ομάδα.

Τις επόμενες μέρες εξάλλου, θα ξεκαθαρίσει πότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις, οι ξένοι και ο Vezenkov.