Την επίσημη παρουσίαση των 3 του εμφανίσεων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν -που θα τον βρει ξανά στη Basket League μετά από δύο χρόνια- πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τους τρεις σωματοφύλακές της να είναι τα πρόσωπα της ημέρας!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» καλωσόρισαν με τους Κώστα Σλούκα, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου την επερχόμενη χρονιά με 3 σήμα κατατεθέν σχήματα, τα οποία έχουν τιμήσει στο παρελθόν και που σίγουρα ανταποκρίνονται στα χρώματα του συλλόγου, που δε θα φοράει -τουλάχιστον βάσει της παρουσίασης- το χαρακτηριστικό μαύρο, που είχε επιλέξει πολλάκις την περσινή σεζόν στην EuroLeague αλλά και σε αρκετά φιλικά παιχνίδια φέτος.

 

 

Μπορείτε να δείτε το πλήρες φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

 

Μετά την απεικόνιση των νέων φανελών του συλλόγου, οι Σλούκας και Πρίντεζης τόνισαν τη σημασία της επιστροφής των Πειραιωτών στη Basket League, αναφέροντας πόσο κομβική είναι η ύπαρξη περισσότερων αγώνων για μια ομάδα που θέλει να μεγαλώνει συνεχώς.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλούκα:

«Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν παίζαμε στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, που ζει διεκδικώντας τίτλους και όσο περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει την κληρονομιά της. Οπότε δεν τίθεται ζήτημα αν χαιρόμαστε που επιστρέφουμε».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη:

«Είναι μεγάλα τα οφέλη να παίζεις και στο πρωτάθλημα, όσον αφορά στο ρυθμό. Τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν πολύ, για να γίνεις ομάδα, να ξεπεράσεις μια ήττα και όλα αυτά. Όλοι ξέρουμε τα καλά και τα κακά του να παίζεις ένα ματς την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους. Είμαστε όλοι αρκετά χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω. Το είχε ανάγκη και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός, για να ξαναδούμε μεγάλα παιχνίδια.

Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, την αύρα, τους ρόλους και τη χημεία, μου αρέσει πολύ και αν είμαστε υγιείς μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάμε καλύτερα».