Ο Sasha Vezenkov δεν κατόρθωσε να προπονηθεί κανονικά με τον Ολυμπιακό σήμερα (3/2). Ο Βούλγαρος φόρφουορντ δεν μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού. Αντίθετα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (3/2).

Ο παίκτης πάντως, ήδη αισθάνεται καλύτερα και φαίνεται ότι  θα ενισχύσει την ομάδα στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (5/2).

Ο Vezenkov έχει ένα θέμα στο γόνατο (αιμάτωμα) και ήταν στα πιτς.

Τελευταία, όμως, πάει πολύ καλά. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είπε μάλιστα χθες (1/2) μετά το φιλικό με τον Ιωνικό Νικαίας στο ΣΕΦ ότι ευελπιστεί πως θα παίξει στο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της Euroleague.

O Sasha Vezenkov δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%, ενώ πάντα ελοχεύει και ο κίνδυνος μιας υποτροπής. Έτσι δεν φορτσάρει ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά ότι μπορεί να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η κατάστασή του όπως είπαμε θα επανεκτιμηθεί και πάλι αύριο, αλλά όλα δείχνουν ότι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στην μετωπική σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή (5/2).