Ο Ολυμπιακός έκανε τα πρώτα του βήματα προς την κανονικότητα την Δευτέρα (18/5). Η ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες, στην οποία είχε μπει – όπως όλοι – στην καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης, όπου το μενού είχε μόνο τρέξιμο και θέλησαν σήμερα να ευχαριστήσουν και επίσημα τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αλλά και τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την προχθεσινή παραχώρηση του ανοιχτού γηπέδου. 

Και το έκαναν μέσω ανακοίνωσης στην οποία τόνιζαν:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες της στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο,  κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Βουλιαγμένης για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Το κλου στην πρώτη προπόνηση ήταν φυσικά η παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κάνει και ιατρικά τεστ και απομένει πλέον μόνο η τυπική ανακοίνωση για την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο “Λάρι” θα συνεχίσει φυσικά να προπονείται με την ομάδα, έστω κι αν δεν μπορεί να παίξει φέτος με τον Ολυμπιακό, καθώς στην Euroleague οι μεταγραφές  έχουν τελειώσει από τον Φεβρουάριο. Έτσι ακόμα κι αν η σεζόν ξεκινήσει και πάλι, ο Λαρεντζάκης δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα.

Ο 26χρονος γκαρντ θα παίξει φυσικά με την ομάδα από τη νέα σεζόν, αλλά θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις για να μην μείνει πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και φυσικά να αρχίσει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στη νέα του ομάδα.

Ο “Λάρι” έδωσε φυσικά το παρών και χθες στην δεύτερη προπόνηση του Ολυμπιακού, που έγινε στο ΣΕΦ.

 

TO POST TOY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ