Μπορεί ο Ολυμπιακός να επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση επί του Κολοσσού στη Ρόδο, κερδίζοντας έτσι την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έδειξε επουδενί ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της τη νέα σεζόν.

Ταυτόχρονα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην προσαρμογή των Κώστα Παπανικολάου και Γιώργου Πρίντεζη στα θέλω του συλλόγου, γεγονός που θα αναπτύξει το όλο σύνολο ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μπορεί να κερδίσαμε εύκολα, όμως, σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε μεγάλα διαστήματα δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, δεν πήγαμε σε σωστές αποφάσεις και ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουμε, ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό οι Παπανικολάου και Πρίντεζης. Είναι δύο παίκτες πολύ σημαντικοί για εμάς, όμως, έμειναν αρκετό καιρό εκτός και βρίσκονται λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους».