Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στην Mega, ο Γενικός Διευθυντής των ερυθρολεύκων, Νίκος Λεπενιώτης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα νεαρά ταλέντα και τα “projects” των Πειραιωτών.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Λεπενιώτης αναφέρθηκε στο “project” εν ονόματι Aleksej Pokuševski και για το εάν ο Ολυμπιακός αποτελεί πόλος έλξης για τα νεαρά ταλέντα της Ευρώπης.

Δείτε τι είπε ο Νίκος Λεπενιώτης

«Συνεχίζουμε αυτό το πρόγραμμα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του… Σήμερα προσφέραμε αρκετά πράγματα σε διαφορετικά ιδρύματα. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά μέχρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα ταλέντα της Mega και για την πιθανή μετακίνησή τους στους ερυθρόλευκους, λέγοντας:

«Νομίζω ότι κάθε μεγάλο ταλέντο της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, ειδικά μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχαμε με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι που πήγε στο ΝΒΑ, θέλει να έλθει στον Ολυμπιακό. Εμείς παρακολουθούμε όλη την αγορά και κάθε τι που ενδιαφέρει και αξίζει πραγματικά, το κοιτάμε και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση».

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην EuroLeague, ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια και μάλιστα τα έξι είναι σε τρεις διπλές εβδομάδες , με ταξίδια και σε δύσκολες συνθήκες. Ίσως είναι καθοριστικός αυτός ο μήνας, ευελπιστούμε ότι θα πάει καλά και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά».