Τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του (1926) «έκλεισε» ο Απόλλων Πατρών και η ομάδα παρουσίασε το νέο της επετειακό σήμα, που θα τη συνοδεύει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων Πάτρας γιορτάζει τα 90 χρόνια της ιστορίας του και υποδέχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένος!

Στo νέο επετειακό σήμα στο οποίο αποτυπώνεται η ιστορία του Συλλόγου αλλά και το σύγχρονο πρόσωπό του, η ομάδα καλωσορίζει τη νέα χρονιά.

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που πριν από εννέα δεκαετίες προχώρησαν στην ίδρυση του Συλλόγου, αλλά και ως ελάχιστη αναγνώριση σε όλους όσοι έχουν προσφέρει όλα αυτά χρόνια, η επικείμενη χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Η φετινή επέτειος θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας ακόμη πιο δυναμικής πορείας που θα χαράξει ο Σύλλογος στον πατραϊκό αθλητισμό, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ και στο βόλεϊ.

Ο Απόλλων Πάτρας μεγάλωσε μαζί με τους φιλάθλους του και θα συνεχίσει να μεγαλώνει με τη δική τους στήριξη.

Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα έχουμε την υποχρέωση να υπηρετούμε πιστά τον Σύλλογο και τα αθλητικά ιδανικά του. Με “οδηγό” το παρελθόν μας, δημιουργούμε το παρόν και επενδύουμε συνεχώς για ένα καλύτερο μέλλον και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

90 χρόνια Απόλλων Πάτρας και συνεχίζουμε…».

Δείτε τις φωτογραφίες