Ο Απόλλων Πατρών δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο ρόστερ του και οι συνεχείς αλλαγές τείνουν να γίνουν συχνό φαινόμενο.

Μπάρφιλντ, Μοντγκόμερι δεν κατάφεραν να βοηθήσουν, ο Γκρίφιν πέρασε και δεν ακούμπησε, ενώ ο Κόουλμαν πήρε μεταγραφή για την Γαλλία και την Σαλόν.

Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον Τόμας και ο Νίκος Βετούλας δεν μπορεί να βρει ηρεμία στο ρόστερ, για να δουλέψει με τους υπάρχοντες παίκτες και να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν χωρίς προβλήματα και «πονοκεφάλους».

Ο Διαμαντάκος θα μείνει εκτός για περίπου 1.5-2 μήνες, αλλά έρχεται ο Μπόγρης και προσαρμόζονται ακόμα οι Μακ Λιν και Μήτρου-Λονγκ, αν και δεδομένα θα βοηθήσουν (ήδη προσφέρουν σιγά-σιγά), όντας γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας.

Έτσι ο πολύπειρος τεχνικός της πατρινής ομάδας αναζητά λύση στην γραμμή της περιφέρειας, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τόμας, ένας παίκτης που αγωνιστικά έδινε λύσεις και κρινόταν χρήσιμος, αλλά πλέον αποτελεί «ξένο σώμα».

Ωστόσο η παραμονή δεν είναι μακριά και οι «μελανόλευκοι» με 1-2 νίκες ακόμα θα είναι καλυμμένοι, αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, σε μία περίεργη σεζόν για τους Αχαιούς.