Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις του Απόλλωνα Πάτρας με τον ατζέντη του Alec Acker κι έτσι η ομάδα έκλεισε ένα πολύ σημαντικό μέτωπο. Και ταυτόχρονα έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα πάρει την άδεια από την ΕΕΑ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές όχι απλώς βρήκαν τη συμβιβαστική λύση αλλά ήδη κατατέθηκε και το ποσό που ζήτησε ο Αμερικανός (με βάση τους όρους του συμβιβασμού). Η ομάδα της Πάτρας, θα μπορεί πλέον να πάρει τα δελτία των νέων παικτών της ενόψει του αγώνα Κυπέλλου το Σάββατο (18/9) με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Παράλληλα, εκτιμάται ότι θα λυθεί και το άλλο ζήτημα που «εμποδίζει» την έκδοση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ κάτι που σημαίνει ότι από τον Απόλλωνα δε θα αφαιρεθούν βαθμοί στην Basket League.

Απομένει να δούμε βέβαια τη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ, αλλά πλέον είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας έλυσε ένα πολύ σημαντικό θέμα. Που θα μπορούσε να το έχει λύσει νωρίτερα, αλλά οι λάθος χειρισμοί είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ευτυχώς οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως θέληση να μη μπλέξουν τον ιστορικό Απόλλωνα σε δύσκολα μονοπάτια, στην επιστροφή του στην Basket League.