Ο Νίκος Τσιακμάς δεν έχει πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στη φετινή Basket League, παρότι πέρυσι ήταν από τους πυλώνες της ομάδας του Απόλλωνα, που επανήλθε στα «σαλόνια» από την Α2 Εθνική, εκεί που άλλωστε ανήκει, βάσει ιστορίας και φανέλας.

Ωστόσο ο 23χρονος γκαρντ δίνει τον καλύτερο εαυτό του, όποτε τον ρίχνει στο παρκέ ο Νίκος Βετούλας και το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στο επιθετικό κομμάτι, σε επίπεδο Α1 Εθνικής.

Χρησιμοποιήθηκε 11:37 λεπτά και σημείωσε 8 πόντους με 2/2 τρίποντα και ½ τρίποντα, ενώ μοίρασε 1 ασίστ, μάζεψε ισάριθμα ριμπάουντ και είχε επίσης ένα κλέψιμο, μαζεύοντας 8 πόντους στο ranking.

Στο τέλος και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, που κρίθηκε στο τέλος με νίκη του Κολοσσού, δεν χρησιμοποιήθηκε, αφού ήταν λογικό να εμπιστευτεί τους έμπειρους παίκτες ο Βετούλας.

Όμως με το τέλος του ματς, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι ο Τσιακμάς άξιζε παραπάνω χρόνο και για μία ακόμα φορά ο φιλόδοξος πατρινός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του.