Ευχάριστο νέο για τον Άρη! Όπως ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ο James Κelly επέστρεψε έπειτα από ένα δίμηνο στην Θεσσαλονίκη, καθότι απουσίαζε εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος. Πλέον το ξεπέρασε και είναι πίσω στην χώρα μας, ούτως ώστε να βοηθήσει το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η απώλειά του ήταν αισθητή στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε, με τους μέσους όρους τους να προκαλούν ίλιγγο, αφού μετρούσε 16,9 πόντους και 10,1 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει ότι ο Τζέιμς Κέλι επέστρεψε με την οικογένειά του από τις ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στην τελική ευθεία της Stoiximan Basket League.

 
Ο Αμερικανός σέντερ είχε αναχωρήσει από την Ελλάδα στις αρχές Φεβρουαρίου, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Σ’ αυτό το διάστημα, η επαφή ομάδας – αθλητή ήταν αδιάλλειπτη, με στόχο την επιστροφή του, όταν λυνόταν το πρόβλημα που τον ανάγκασε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Όπερ και εγένετο.

Ο Τζέιμς Κέλι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από σήμερα Τετάρτη 13/04 και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να συμμετάσχει κανονικά στους προσεχείς αγώνες του Άρη.