Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι προ των πυλών του από την επιστροφή του στην ομάδα ύστερα από 24 χρόνια ώστε να αναλάβει χρέη προπονητή!

Η πλευρά Γιαννάκη συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Νίκο Λάσκαρη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Εμμανουήλ Λάσκαρη και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Διαμαντάκο και συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες και το μόνοι που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων και η επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη επί αθηναϊκού εδάφους είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης. Οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. συζήτησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για τον ΑΡΗ του μέλλοντος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις λεπτομέρειες που αφορούν στην πιθανή συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Οι διοικούντες την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσαν εντολή για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να υπογραφούν μέσα στις επόμενες μέρες.