Οι παίκτες του Άρη έκαναν την τελευταία προπόνηση για το 2020 σήμερα το μεσημέρι, καθώς προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (03/01/2021) και ώρα 15:00 απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν ξεχωριστά με τους υπόλοιπους παίκτες των “κιτρίνων” οι Milan Milošević και Vladimir Dragičević, καθώς πασχίζουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Άρη:

«Την τελευταία της προπόνηση για το 2020 πραγματοποίησε σήμερα (31/12) το μεσημέρι η ομάδα του ΑΡΗ, η οποία προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ιωνικό (03/01, 15:00, ΕΡΤFLIX), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic γυμνάστηκαν μόνοι τους, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πριν μπουν στο γήπεδο οι «κίτρινοι», έγινε ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου τους, με τη χρήση video. 

Για αύριο (01/01), πρώτη μέρα του νέου έτους, έχει προγραμματιστεί κανονικά προπόνηση, το απόγευμα στο «Nick Galis Hall».