Το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης μεταβατικής περιόδου που έλαβε χώρα στο «Nick Galis Hall» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με αθλητές (γεννηθέντες 1999-2003) όχι μόνο του Άρη, αλλά και από τις Σέρρες, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Πελοπόννησο και την Λευκάδα, να παίρνουν μέρος δωρεάν.

Την επίβλεψη των προπονήσεων είχαν οι κόουτς Δημήτρης Μπουσβάρος, Μιχάλης Τσάικος, Γιώργος Κατσικάρης και Παναγιώτης Τζιβάνης.

Ο επικεφαλής του προπονητικού προγράμματος, Δημήτρης Μπουσβάρος, δήλωσε:

«Μέσω του προγράμματος ατομικής βελτίωσης μεταβατικής περιόδου, θέλαμε να δώσουμε μία εικόνα του προγράμματος που θα δουλέψουμε στη διάρκεια της σεζόν. Στόχος μας είναι η έμφαση στην ατομική βελτίωση και τα βασικά στοιχεία, όπως η ντρίπλα, η πάσα, το σουτ, το παιχνίδι ένας εναντίον ενός, το ριμπάουντ και άλλα, προσθέτοντας και τον τομέα της ενδυνάμωσης και των μετρήσεων. Η ανταπόκριση ήταν πέρα του αναμενομένου, με δεδομένο ότι οι προπονήσεις έγιναν στην καρδιά του καλοκαιριού. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Όλο αυτό αποτελεί μία βάση για να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον».