Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων τόνισε πως η κακή περιφερειακή άμυνα στοίχισε καθώς έδωσαν ελεύθερα σουτ στους αντιπάλους τους, ενώ δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο τέλος.

Αναλυτικά: «Ήταν άλλο ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, μέσα στην έδρα μας πολύ πιο άσχημο. Είχαμε έρθει σε αρκετά καλή κατάσταση για το παιχνίδι, όμως η πορεία έδειξε ότι διαψευστήκαμε. Δεν δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νικήσουμε, είχαμε πολλές αδυναμίες στην περιφερειακή άμυνα και δώσαμε σουτ σε παίκτες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, κάναμε φάουλ που δεν έπρεπε στα 57’’ πριν το τέλος. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, να κάνει καλύτερα πράγματα. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα: «Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές με τη διοίκηση, αλλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνουν. Είναι ένα θέμα που θα το συζητήσω ξανά εγώ με τη διοίκηση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή αυτήν την περίοδο».

Για την αντίδραση του κόσμου: «Οι παίκτες δεν μίλησαν, οι οπαδοί έχουν δίκιο, δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις».