Μετά το πέρας ακόμα μιας φιλικής νίκης του Άρηαυτή τη φορά επί του συμπολίτη Ηρακλή με 91-82 στο Ιβανώφειο– ο προπονητής των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης στάθηκε στη σημασία της αντιμετώπισης ενός συλλόγου που θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της Basket League αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες του έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους στο παρκέ κόντρα στο Γηραιό.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στο πείσμα για βελτίωση -ατομική και ομαδική- που πρέπει να καταβάλει το κάθε μέλος του οργανισμού, ενώ δεν παρέλειψε παίξει χαμηλά τη… μπάλα αναφορικά με τις φιλικές νίκες και το στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε απέναντι σε ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημα. Δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όλα τα παιδιά, είτε έχοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είτε όχι, έδωσαν το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η ομάδα πρέπει να γίνει σκληρή τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και εγκεφαλικά, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο και πιο απαιτητικό από κάθε άλλη φορά.

Είμαστε ακόμα στο μέσο της προετοιμασίας μας. Τα μηνύματα ναι μεν είναι θετικά, αλλά και εμείς και τα παιδιά δεν επαναπαυόμαστε με τα θετικά αποτελέσματα. Αντίθετα, μας πεισμώνουν ώστε να είμαστε καλύτερο στο μέλλον».