Το όλο θέμα είχε κλείσει από τις 28 Ιουλίου οπότε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης είπε το «ναι» έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Αρη και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα. Η παραμονή του παίκτη, όμως, επισημοποιήθηκε σήμερα. Ο Αρης ανακοίνωσε με τον γνωστό του φετινό τρόπο μέσω ενός βίντεο ότι ο Μποχωρίδης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και έτσι έμεινε και με την βούλα στους κίτρινους.

Ο 24χρονος γκαρντ σχολίασε με τον δικό του τρόπο μέσα από τα social media την παραμονή του στον Αρη: «Γιατί το συναίσθημα έλεγε Άρης. Συνεχίζουμε μαζί λοιπόν. Καλή σεζόν να έχουμε».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ

 

Τριπλή υποδοχή

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από σήμερα οι Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό και Μάικαλ Κάιζερ. Το ωραίο είναι ότι οι 3 παίκτες πέταξαν με διαφορετικές πτήσεις για την συμπρωτεύουσα, αλλά έφτασαν την ίδια ώρα στην πόλη.

Ο Μάικαλ Κάιζερ τόνισε: «Νιώθω ευλογημένος που έγινα μέλος μιας ομάδας όπως ο Αρης και ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στο καλύτερο κοινό της Ευρώπης. Θεωρώ ότι έκανα το μεγαλύτερο βήμα στη μέχρι στιγμής καριέρα μου και ξέρω ότι θα πρέπει να ανταποκριθώ σε υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στα social media. Στην απόφασή μου έπαιξαν ρόλο τα λόγια του κόουτς αλλά και του ατζέντη μου. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο».

Ο Γκάρι Μπελ ανέφερε: «Ο κόουτς Αγγέλου έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ανέλαβε στο τέλος της σεζόν, στη διάρκεια της συνεργασίας μας είδα κάποια πράγματα και κυρίως μου εξήγησε τι ακριβώς ήθελε από εμένα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και ανυπομονώ για τη δημιουργία ενός πολύ καλού γκρουπ παικτών. Στο προηγούμενο διάστημα δούλεψα αρκετά στην Αμερική, κυρίως πάνω στο σουτ κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Μπορίς Νταλό επισήμανε: «Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη γιατί έπαιξα κόντρα στον Άρη και πέρυσι, εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα και είδα πράγματα που μου άρεσαν. Συν τοις άλλοις, είχα την ευκαιρία να δω την πόλη για μερικές ημέρες. Για μένα ο Άρης είναι μια μεγάλη πρόκληση.Προτιμώ απλά να είμαι στο γήπεδο, δεν έχει σημασία η θέση. Μπορώ να προσαρμοστώ στον κάθε ρόλο και στο κάθε σύστημα. Θα εξαρτηθεί και από τη θέση στην οποία θα παίζει ο Μποχωρίδης με τον οποίον γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια».