Ο ΑΣ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο των «κίτρινων» ότι συνεχίζεται η πώληση της ιστορικής φανέλας που φορούσε η μπασκετική ομάδα την σεζόν 1987-88, οπότε και ο σύλλογος είχε πάει στο ιστορικό φάιναλ φορ της Γάνδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, η οποία «εγκαθίδρυσε» τον ΑΡΗ ως Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η εντυπωσιακή ζήτηση για τις ιστορικές εμφανίσεις επέφερε την ταχύτατη εξάντλησή της πρώτης παρτίδας. Ενημερώνουμε ότι τα νέα αποθέματα αναμένονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όμως, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τις παραγγελίες τους, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους.

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

«Ταβάνι» στο συγκεκριμένο εγχείρημα δεν υπάρχει. Η ιστορική εμφάνιση της «χρονιάς της Γάνδης» μπορεί να μπει σε κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ!».