Τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου, είχε ο κόουτς των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης. Οι δυο άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας.

Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της πιθανής ενίσχυσης της ομάδας. Ο Άρης έχει ούτως ή άλλως «σφιχτό» ρόστερ. Οι τελευταίοι τραυματισμοί των Vladimir Dragicevic και Milan Milosevic, προκάλεσαν τεράστιο κενό στην γραμμή της ομάδας.

Ο Dragicevic έχει τραυματιστεί στο γόνατο και ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει το πότε θα επιστρέψει, καθώς η επανεκτίμηση της κατάστασής του θα γίνει μετά από 2 εβδομάδες με το πιο πιθανό σενάριο να λέει ότι θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 20 μέρες.

Από την άλλη, ο Milosevic, έχει συνέχεια προβλήματα τελευταία με τις ενοχλήσεις που έχει στον αχίλλειο τένοντα.

Οι δυο άνδρες μίλησαν για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια πιθανή αντικατάσταση ξένου. Στην κουβέντα μπήκαν και τα ονόματα των δυο τραυματιών της ομάδας.

Τα οικονομικά του Άρη, βέβαια, είναι στενά, καθώς η ομάδα κουβαλάει τις παλιές αμαρτίες και προσπαθεί να καλύψει τα τεράστια χρέη που είχαν δημιουργηθεί. Μέσα σε όλα προσπαθεί να καλύψει και τους διακανονισμούς και να μην ξαναπέσουν πάλι στο κεφάλι της τα ΒΑΝ της FIBA στα οποία έγινε άρση στην αρχή της σεζόν, καθώς οι «κίτρινοι» δεσμεύτηκαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι θα πληρώσουν.

Ήδη πάντως, έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια ονόματα ξένων παικτών για τον Άρη. Ανάμεσά τους και ο γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα (έχει περάσει από Λαύριο, Ήφαιστο Λήμνου και ΠΑΟΚ), Antwaine Wiggins.