Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ακολουθεί για τον Άρη την Κυριακή (27/3, 20:00), αυτό απέναντι στον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, και έχει αρχίσει ήδη η προετοιμασία του για τον κρίσιμο αυτό αγώνα.

 

Ο Γιάννης Καστρίτης συνέχισε να έχει «πονοκεφάλους», με τον μεγαλύτερο απ’ όλους ν’ ακούει στο όνομα Olivier Hanlan. Ο Καναδός «άσσος» των Θεσσαλονικιών συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη θλάση που είχε υποστεί πριν κάμποσες μέρες, και απουσίασε ξανά από την προπόνηση, για 3η διαδοχική μέρα, κάνοντας εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του στο παιχνίδι με τους Πατρινούς. Εκτός αυτού, και ο Γιάννης Σιδηροηλίας βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση, αφού και αυτός ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτι που κάνει εξίσου δύσκολο το να δώσει το παρών στη σημαντική αναμέτρηση με το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου.

 

Από την άλλη, ο Σταύρος Σχίζας αρχίζει να ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς στην προπόνηση, έλαβε μέρος σε ένα κομμάτι της, ωστόσο το ότι έχει να αγωνιστεί καιρό είναι κάτι το οποίο τον… αποτρέπει από το να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αυτήν τη στιγμή.

Tags:
Άρης