Μετά την τρανή του περιπέτεια με τον κορονοϊό, ο Άρης κατάφερε επιτέλους να είναι -σχεδόν αφού απουσιάζει ακόμα ο Σταύρος Σχίζας– πλήρης, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει την ευκαιρία να δει μετά από πολύ καιρό ένα τέτοιο ποσοστό των παικτών του διαθέσιμων στο παρκέ.

Υπενθυμίζεται πως η αγωνιστική δράση της 13ης -όπως και της 12ης- έχει αναβληθεί στη Basket League, με την αρμάδα της Θεσσαλονίκης να βάζει ήδη πλώρη για την 14η και το παραδοσιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/1).

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε την προετοιμασία του, εν αναμονή της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του στη Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (05/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε την ικανοποίηση να δει όλους τους παίκτες του στο παρκέ, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Οι ρυθμοί ανέβηκαν και σήμερα και η ομάδα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη νόσηση επτά αθλητών από τον Covid-19. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη (06/01) με μία μεσημεριανή προπόνηση».

Tags:
Άρης