Δύσκολη ημέρα η σημερινή για τον Άρη και τη διοίκησή του, αφού ο Δημήτρης Γεωργούλης, ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας που ασχολείτο με τα.. κοινά της εδώ και πολλά χρόνια, έφυγε από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Γεωργούλης είχε διατελέσει για ένα φεγγάρι και αντιπρόεδρος του συλλόγου, με την απώλειά του να είναι ιδιαίτερα λυπηρή για τον οργανισμό της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ημέρα πένθους και θλίψης για την οικογένεια του ΑΡΗ είναι η 21η Σεπτεμβρίου, αφού ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργούλη. Ένας από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του ΑΡΗ, «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το φάσμα του συλλόγου.

Η προσφορά του Δημήτρη Γεωργούλη στον ΑΡΗ δεν μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές. Ταξίδεψε όλη τη γη με τις ομάδες του συλλόγου, ενώ άκρως σημαντική ήταν η προσφορά του στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της «Σάρισα», η οποία αποτέλεσε «αιμοδότη» της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Tags:
Άρης