Το Ρέθυμνο είναι δίπλα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Οι Κρητικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαλύνουν έστω και στο ελάχιστο τον πόνο και την απόγνωση που βιώνουν οι άνθρωποι που έζησαν την απίστευτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική. Το Ρέθυμνο και ο κόσμος της ομάδας συγκέντρωσαν και συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα για τους πληγέντες και η ομάδα τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη όλων είναι στο πλευρών των θυμάτων της τραγωδίας και ήταν υποχρέωση του συλλόγου και του κόσμου να σταθεί στο πλευρό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

«Η Ελλάδα πενθεί. Η χώρα συγκλονισμένη βιώνει το δράμα των συνανθρώπων μας στην Αττική που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα. Τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η προσευχή μας συνοδεύει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν. Η υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που υποφέρουν είναι αυτονόητη.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνδράμει τη συγκινητική προσπάθεια του Ρεθύμνου που βρήκε ανταπόκριση από όλον τoν κόσμο, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα για αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευχή να είναι η τελευταία φορά που κάποιοι δίπλα μας υποφέρουν».