Αναλυτικά οι δηλώσιες του Βαγγέλη Ζιάγκου:

«Το αυριανό παιχνίδι συγκαταλέγεται σε μία σειρά αγώνων που το πρέπει είναι ένας παράγοντας που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις μας. Ταυτόχρονα είναι κάτι που το έχουμε βάλει στην καθημερινότητα μας και διαχειριζόμαστε με σύνεση και ηρεμία.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διαθέτει ικανούς σκόρερ, αθλητικότητα και ταχύτητα, ενώ στο πίσω μέρος του γηπέδου αμύνεται με σκληρότητα και επιθετικότητα. Η αμυντική μας συμπεριφορά, ο έλεγχος των ριμπάουντ και η καθαρότητα των αποφάσεων μας στην επίθεση είναι τα 3 κομμάτια που θέλουμε να εστιάσουμε στο αυριανό ματς.

Όλον αυτόν τον καιρό δώσαμε έμφαση στον ψυχολογικό τομέα και στο κομμάτι της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης των παιδιών. Να πιστέψουν στις πραγματικές τους δυνατότητες. Να αυξήσουμε την επιθετικότητα μας στο κομμάτι της αμυντικής μας συμπεριφοράς και της ομαδική μας άμυνας. Στην επίθεση να ανεβάσουμε την ταχύτητα μας, την κυκλοφορία της μπάλας και την κίνηση χωρίς την μπάλα. Αυτά ήταν τα κομμάτια που δουλέψαμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Βάσει αριθμών και βαθμολογίας έχουμε κοινό στόχο με την Κύμη. Εξωγενείς παράγοντες, όπως η έδρα, ίσως να παίξουν τον ρόλο τους εφόσον εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει. Η παρουσία του κόσμου παίζει πάντα καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών και στην καταβολή ενέργειας και προσπάθειας μέσα στο παρκέ. Για μας είναι απαραίτητη η παρουσία των φιλάθλων μας σε αυτήν τη δύσκολη σειρά παιχνιδιών, όπως ακριβώς έπραξαν στον αγώνα με τον Χολαργό».