Παρά το γεγονός πως το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ τα τελευταία χρόνια -με την επανείσοδο του Ολυμπιακού αλλά και τη σταθερότητα των Προμηθέα, Κολοσσού, ΑΕΚ και Λαυρίου από περασμένες σεζόν να εκτοξεύουν το μέχρι πρότινος προϊόν- αλλά κάποια… παρατράγουδα δεν παύουν να εκπλήσσουν το κοινό της χώρας…

Συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ, η διοργανώτρια αρχή ουσιαστικά της Basket League, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) τον Δημήτρη Αγραβάνη ως τον Πολυτιμότερο Παίκτη της 10ης αγωνιστικής της λίγκας μετά και τα επιτεύγματά του στη νίκη- ανατροπή επί του Λαυρίου στην Πάτρα.
Ωστόσο, η δράση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Λάρισας να αναβάλλεται επ’ αόριστον πριν από μερικές ημέρες και -προφανώς- να μην έχει διεξαχθεί ακόμα!

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα κάτι αντίστοιχο, αφού πριν από μερικές εβδομάδες και κατά τη διάρκεια της 8ης στροφής του τρέχοντος πρωταθλήματος, ο ΕΣΑΚΕ ανακήρυξε ως MVP τον Brian Angola της ΑΕΚ -παρόλο που η αναμέτρηση μεταξύ των Ηρακλή και Ιωνικού είχε αναβληθεί ελέω κρουσμάτων στον κορονοϊό στα σπλάχνα των φιλοξενούμενων και δεν έχει μάλιστα διεξαχθεί μέχρι και σήμερα (έχει προγραμματιστεί για τις 15/12)!

Μπορεί στα δύο αυτά παιχνίδια των εκάστοτε αγωνιστικών να μην υπάρχει καμία καλύτερη εμφάνιση από εκείνες των Αγραβάνη και Angola.
Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια άγαρμπη κίνηση που δεν έχει κανένα θετικό σημάδι γύρω της τόσο για την αναβάθμιση του αθλητικού προϊόντος όσο και για τη λογική που οφείλει να το περικλείει.

Tags:
ΕΣΑΚΕ