Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σειρά αλλαγών στο πρόγραμμα των 16ης και 17ης αγωνιστικής στη Basket League το μεσημέρι της Τρίτης (1/3), με τα παιχνίδια Λαύριο- Λάρισα, Ιωνικός- Παναθηναϊκός, Λάρισα- Προμηθέας, Άρης- ΑΕΚ και Παναθηναϊκός- Περιστέρι θα λάβουν χώρα σε διαφορετική ημέρα ή ώρα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών:

Ο αγώνας Λαύριο Megabolt – Λάρισα για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ Λαυρίου την Κυριακή 6 Μαρτίου, αντί για το Σάββατο 5/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Ο αγώνας Ιωνικός Basket – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 16η αγωνιστική της κανονικής πριόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, αντί για την Κυριακή 6/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Ο αγώνας Λάρισα – Προμηθέας Πάτρας για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Νεάπολης την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT Flix EΡΤ Sports (αντί από την ΕΡΤ-3).

Ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 13 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 17:00, αντί για τις 20:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Vitabiotics για την 17η αγωνιστική της κανονικής περίοδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο OAKA την Κυριακή 13 Μαρτίου, αντί για τη Δευτέρα 14/3 που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3».