Άλλαξαν ημέρας διεξαγωγής οι αγώνες της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και του Λαυρίου με το Περιστέρι για τη 13η αγωνιστική της Basket League. Για την ακρίβεια, ο ΕΣΑΚΕ έκανε τράμπα τις δύο αναμετρήσεις, με την πρώτη να μεταφέρεται το Σάββατο (22/1) και τη δεύτερη την Κυριακή (23/1).

Συν τοις άλλοις, ορίστηκε και το εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:00.

Αναλυτικά:

* Η συνάντηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ mateco για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΚΑ Λιοσίων το Σάββατο 22 Ιανουαρίου – αντί για την Κυριακή 23/1 που είχε αρχικά οριστεί – με ώρα έναρξης τις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

* Ο αγώνας Λαύριο Megabolt – Περιστέρι Vitabiotics για την 13η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου την Κυριακή 23 Ιανουαρίου – αντί για το Σάββατο 22/1 που είχε αρχικά οριστεί – με ώρα έναρξη τις 20:00 και θα μεταοδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

* Η εξ αναβολής συνάντηση για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Ιωνικός – ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πλάτων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports ERT Flix.