Εξαιτίας του διαλλείματος της Basket League το επερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/11) ελέω των παραθύρων της FIBA για τις Εθνικές ομάδες, Άρης και Λάρισα αποφάσισαν να μείνουν ενεργοί στην αγωνιστική τους δράση κλείνοντας φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι.

Το εν λόγω ματς αναμένεται να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (27/11) στη Θεσσαλία και την έδρα της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ο ΑΡΗΣ θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Λάρισα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/11, στις 14:00 στο κλειστό Νεάπολης Λάρισας. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν σε συνθήκες αγώνα μετά από δύο εβδομάδες, εν όψει της επόμενης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσής τους, την Κυριακή 5/12 (17:00) με το Περιστέρι Vitabiotics, στο «Nick Galis Hall» για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ συνεχίστηκε την Πέμπτη 25/11 με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Ολιβιέ Χάνλαν και ο Γιάννης Σιδηροηλίας συνέχισαν την αποθεραπεία τους, ενώ οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές (πλην του Σταύρου Σχίζα ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη»