Την προσεχή Κυριακή στις 17:00 Προμηθέας και Απόλλων Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ΚΑΕ Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια για το σημαντικό παιχνίδι, μέσω διαδικτύου, αλλά και δια ζώσης.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Προμηθέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πατρών για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League στο τοπικό ντέρμπι της Πάτρας, στο κλειστό “Δ. Τόφαλος”.

Πρόκειται για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας υπό τα νέα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, με την πληρότητα του γηπέδου να φτάνει το 75%. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές.

Οι ανήλικοι έως και 17 ετών, σε περίπτωση που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μπορούν να εισέλθουν με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε από το Promitheas Park (καθημερινές 10:00-18:00), ενώ το Σάββατο 19/3 από το Promitheas Park (10:00-14:00) ή την Κυριακή 20/3 από το εκδοτήριο του γηπέδου (από τις 15:00). Η γενική είσοδος είναι 10€ για όλους.»