Θα… ξεσπιτωθεί αναγκαστικά ο Κολοσσός στη νέα σεζόν. Στο… σπίτι του στο Βενετόκλειο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έργα ανακατασκευών και επισκευών (στον φωτισμό, στην οροφή, που είχε θέματα) και έτσι η ομάδα πρέπει να μετακομίσει προσωρινά. Οι «θαλασσί» θέλουν να πάνε φέτος στο νέο κλειστό που έχει κλειστεί στην Καλλιθέα της Ρόδου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να παίξει εκεί η ομάδα στην Α1.

Οι άνθρωποι του Κολοσσού, μάλιστα, ήδη έχουν βάλει μπροστά αυτό το πλάνο. Στο πλαίσιο αυτό είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο και συζήτησαν την πιθανότητα μετακόμισης από το Βενετόκλειο στο Κλειστό της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού για το θέμα:

«Σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και αισιοδοξίας συναντήθηκαν χθες  13/6 , ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Μιχαήλ Μελής και ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της  Καλλιθέας για να αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό του Πρωταθλήματος  που  πρέπει να γίνουν στο Κλειστό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η διάθεση του κ. Χατζηδιάκου ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα και να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω».

Συγχρονο γυμναστήριο

Το νέο κλειστό της Καλλιθέας είναι ένα σύγχρονο γήπεδο με εύκολη πρόσβαση. Μάλιστα αυξήθηκε με έργα που έγιναν και η χωρητικότητα του και πλέον μπορεί να φιλοξενήσει 1.242 θεατές.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ