Ο Ηρακλής “απέδρασε” από Αγρίνιο με το διπλό χάρη σε ένα δύσκολο σουτ του Hanlan και επικράτησε επί του Χαριλάου Τρικούπη Μεσολογγίου με 71-68. 

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός της ομάδας από το Μεσολόγγι, ο coach Ντίνος Καλαμπάκος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλλειψη ωριμότητας και εμπειρίας από τους παίκτες του.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην απουσία του Devonte Green λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Χαρίλαος αποτελεί μια ομάδα που έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του ρόστερ της.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου:

«Ήμασταν άτυχοι και το μπάσκετ είναι σοφό άθλημα, όπως κερδίσαμε τον Άρη, έτσι χάσαμε σήμερα. Ξέρουμε τι είμαστε πως φτάσαμε ως εδώ. Γίνεται τιτάνια προσπάθεια, ήμασταν ανταγωνιστικοί, θέλαμε να τους στριμώξουμε να τους βάλουμε δύσκολα, γυρίσαμε δύο φορές το παιχνίδι, δεν έχω παράπονο. Είμαι στεναχωρημένος έτσι όπως χάθηκε το παιχνίδι. Έβαλε ένα δύσκολο σουτ ο Χάνλαν, με κρεμασμένο επάνω του τον Αμάρντι. Εκεί που ξεφύγαμε στο σκορ, δεν είχαμε την ωριμότητα και την εμπειρία να κρατηθούμε, εκεί ήταν το λάθος μας. Όσο δουλεύουν τα παιδιά και καταλαβαίνουν τη συνθήκη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα βελτιωνόμαστε και στο κομμάτι της προσέγγισης».

Για την απουσία του Green ανέφερε:

«Είμαστε ομάδα, που έχουμε ανάγκη όλους, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε και να ζούμε δύσκολα, είπαμε ότι έχουμε άλλη προσέγγιση, θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας και θα βρεθούν παιδιά να βοηθήσουν και βρέθηκαν. Είχαμε και τον Φέργκιουσον σε κακή μέρα. Τακτικά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, Η ποιότητα και η εμπειρία μας κέρδισε σήμερα. Δεν ξέρω τι μάθημα πήραμε από το παιχνίδι αυτό».