Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Χολαργός μετά και την αποχώρηση του Στέργιου Κουφού από τον πάγκο της ομάδας. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι τους και πλέον οι νεοφώτιστοι στην Basket League καλούνται να βρουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν παρέλειψε να εκδώσει αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, δείχνοντας ότι οι δύο πλευρές χωρίζουν φιλικά, λέγοντας χαρακτηριστικά “εις το επανιδείν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό. Ο Coach επέστρεψε στο σπίτι του, τον Ιανουάριο του 2017, με στόχο να οδηγήσει τον ΧΟΛΑΡΓΟ σε ήρεμα νερά… Ως καλός «καπετάνιος» που είναι, τα κατάφερε. Δεκαέξι μήνες αργότερα, έζησε με την ομάδα της καρδιάς του, ιστορικές στιγμές, μέρες χαράς και περηφάνιας, οδηγώντας τον ΧΟΛΑΡΓΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League. Σήμερα, δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…
Ευχαριστούμε τον Στέργιο Κουφό για την σπουδαία συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του ονείρου. Του ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».