Το παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών με το Λαύριο δεν θα διεξαχθεί εν τέλει σήμερα στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο.

Ωστόσο αρκετοί απόρησαν, για το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν αναβλήθηκε και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ, πιο μπροστά χρονικά, αλλά μόλις λίγες ώρες πριν από την τέλεση του αγώνα.

Το ρεπορτάζ του basketblog.gr «αλίευσε» το λόγο και αυτός έχει να κάνει με το ότι οι «μελανόλευκοι» είχαν αποστείλει στην αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος 3 κρούσματα επιβεβαιωμένα από τεστ PCR και ισάριθμα τεστ από φαρμακείο.

Ο ΕΣΑΚΕ για να είναι καλυμμένος, ζήτησε και τα υπόλοιπα τεστ σε PCR, προκειμένου να είναι επίσημα τα στοιχεία της πατρινής ομάδας, αφού τα PCR είναι τα πιο έγκυρα τεστ, όπως γνωρίζετε άλλωστε και μέχρι να βρουν άκρη οι ιθύνοντες του Απόλλωνα, καθυστέρησε η επίσημη ανακοίνωση για αναβολή από τον ΕΣΑΚΕ.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, όπως και τα ματς Ιωνικός-Κολοσσός και Λάρισα-Προμηθέας, τα οποία αναβλήθηκαν επίσης, ελέω covid.