Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Φώτη ΖούμποΓιώργο Διαμαντάκο και Νίκο Τσιακμά, ήρθε η ώρα για τον Απόλλωνα Πατρών να αποχαιρετήσει 4 παίκτες που δε θα συμμετέχουν μαζί του στο ταξίδι της Basket League, όπου ανέβηκε φέτος ο αχαϊκός σύλλογος.

Ο λόγος για τους Γιώργο Αγγέλου, Τάσο Αντωνάκη, Βασίλη Νιφόρα και Στέλιο Πουλιανίτη, που αποτελούσαν καίρια γρανάζια της επιστροφής της αρμάδας στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Γιώργο ευχαριστούμε, καλή συνέχεια
Ο Γιώργος Αγγέλου δεν θα είναι μαζί μας τη σεζόν 2021-2022, αλλά πάντα θα αποτελεί μέρος της ιστορίας του Συλλόγου.
Γιώργο σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες την περίοδο που πέρασε στην ομάδα, στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Εθνική και την επιστροφή στη Basket League.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, αλλά και σε ότι επιλέξεις στην προσωπική σου ζωή».

 

 

«Τάσο σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια
Οι δρόμοι μας με τον Τάσο Αντωνάκη χωρίζουν, αλλά η ιστορία έχει γράψει.
Τάσο σε ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφερες στην επιστροφή της ομάδας στη Basket League και την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν που πέρασε στην Α2 Εθνική.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή».

 

 

 

«Βασίλη σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια
Ο Βασίλης Νιφόρας μπορεί να μην συνεχίζει μαζί μας στη Basket League, αλλά έχει συνδεθεί με την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων και την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 Εθνική προσφέροντας αρκετά την περυσινή σεζόν.
Βασίλη σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

 

 

«Στέλιο σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια
Ο Στέλιος Πουλιανίτης δεν θα είναι μαζί μας τη σεζόν 2021-2022. Πρόσφερε αρκετά την περίοδο που πέρασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική που σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στη Basket League.
Στέλιο σε ευχαριστούμε, καλή συνέχεια στην καριέρα σου και σε ότι επιλέξεις μακριά από τα παρκέ».