Με πολλά προβλήματα και φυσικά με εκκρεμότητες θα συνεχιστεί η δράση στην Basket League, καθότι η 17η αγωνιστική έχει «σκεπαστεί» εκ νέου από την πανδημία και οι ομάδες ταλαιπωρούνται με κρούσματα κορονοϊού στα ρόστερ τους.

Μετά την αναβολή στο παιχνίδι Ιωνικός-Κολοσσός, Aναβολή στο Ιωνικός-Κολοσσός λόγω κρουσμάτων στους Ροδίτες αναβάλλεται και το παιχνίδι της Λάρισας με τον Προμηθέα, αφού οι Θεσσαλοί έχουν καρέ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο ρόστερ της.

Η επίσημη ανακοίνωση για το Λάρισα-Προμηθέας:

Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 13/30/2022 στις 17:00 αγώνας μεταξύ των ομάδων ΛΑΡΙΣΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League για λόγους ανωτέρας βίας, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε αθλητές της ομάδας της ΛΑΡΙΣΑΣ KAE.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ

Παράλληλα κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε χθες και στον Απόλλωνα Πατρών, ενώ πολλοί παίκτες της ομάδας είναι εμπύρετοι. Έτσι το ματς (12/3-17:00) με το Λαύριο στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας βρίσκεται στον…αέρα και η ομάδα του Νίκου Βετούλα έχει καταθέσει αίτημα αναβολής.

Ωστόσο όπως προβλέπει ο ΕΣΑΚΕ, με 4 κρούσματα σε αθλητές, αναβάλλεται μία αναμέτρηση και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί από την αρμόδια αρχή.